Itsepuhdistuvat Hot Tub -altaat

Itsepuhdistuvat Hot Tub -altaat - Tutustu tänään ja nauti olostasi jo huomenna

Hydropool

Itsepuhdistuvat Hydropool-altaat ovat yli 30 vuoden tutkimuksen ja tuotekehittelyn tulos. Ne sopivat erinomaisesti myös talvikäyttöön; kuuma kylpy ulkona talvipakkasessa on hieno elämys! Altaat ovat pakkasen kestäviä (-50 asteeseen asti) ja niiden eristysominaisuudet ovat ensiluokkaiset. Kaksinkertainen termokansi säilyttää lämmön, ja energiankulutus on hyvin pieni. Altaat ovat maailman helpoimmin hoidettavia niissä on ainutlaatuinen itsepuhdistusjärjestelmä, joka puhdistaa jatkuvasti sekä pohjaa että veden. Puhdistusjärjestelmä edustaa Hydropoolin omaa huipputeknologiaa. Vesi tarvitsee vaihtaa ainoastaan 1-2 kertaa vuodessa.

HYDROPOOL HOT TUB -porealtaat ylittävät odotuksesi ylivertaisella mukavuudellaan ja vesiterapiallaan. Voit valita oman, tarpeisiisi sopivan hierontaohjelman, samalla kun rentoudut kuunnellen musiikkia korkealaatuisella cd-järjestelmällä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Arrow King Oy Ab Ltd
Raidistontie 75
21360 LIETO

Y-tunnus: 1475794-4
Puh: +358 40 500 3061

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Arrow King Oy Ab Ltd:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Tuotehaku